Бојлер Динамо Хит 80L

Волумен – 80 lit.
Работен притисок – 0,6 (MPa)
Максимална заштита – 75 C
Степен на заштита – 24 (IP)
Моќност – 2000 W
Напон – 220 V
Струја – 9,1 A

5699 ден.

На залиха

SKU: 000063 Категорија: