Бојлер Ariston Simat 80L

Капацитет: 80l
Емајлиран челичен резервоар тестиран до 16 бари
Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15l повеќе топла вода)
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Надворешен Термостат за одбирање температура
Максимална температура 75 степени
Димензии:75,5x48cm
Тежина :25.2kg

5999 ден.

На залиха

SKU: 184138 Категорија: