• 72113_0-1000×1000

Бојлер ARISTON LYDOS R 80 V 3K EU

80л
3 КW
ЛЕД Интерфејс на предна страна
Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
Голема Магнезиумска Анода
Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
Полиуретанска изолација CFC Free
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Надворешен Термостат за одбирање температура
Максимална температура 75 степени
Загревање за 1ч 28 минути до 45 степени
Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
IPX3 ниво на заштита

9499 ден.

Нема на залиха

SKU: 182181 Категорија: