• 194017
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Belnika Belton 28 лазура 0,75L

БЕЛИНКА дамка Belton 28 старо дрво 0,75l – го штити дрвото од климатски влијанија и го рафинира. Погоден е за сите видови дрво и е наменет за надворешна и внатрешна употреба.

Клуб Цена
351 ден. 390 ден.

На залиха