• 198050
  • 198050 2
  • 198050 1
25% попуст
Заштеди со Клуб цена

Базен со покрив Intex 57470

Димензии: 157x157x122cm
Капацитет: 295L
Винил: 0,25mm
Матријал: PVC
Вклучена е лепенка за поправка
Возраст: 2+

Клуб Цена
1499 ден. 1990 ден.

На залиха