• 198043
  • 198043 1
  • 198043 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Базен Intex 58438NP 102x102cm

Димензии: 100X100cm
Капацитет: 45L
Матријал: PVC
Возраст: 1-3 години
Димензии на пакетот: 22.86×24.13×9.21cm
Тежина на пакетото: 1.4000kg

Клуб Цена
899 ден. 999 ден.

Само 2 останати во залиха