• 198042
  • 198042 3
  • 198042 2
  • 198042 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Базен Intex 58432NP

Димензии: 147.32×33.02cm
Капацитет: 330L
Матријал: PVC
Боја: жолто/бела
Возраст: 2+
Димензии на пакетот: 22.86×24.13×8.89cm
Тежина на пакетото: 1.3700kg

Клуб Цена
719 ден. 799 ден.

На залиха