• 198064
  • 198064 1
16% попуст
Заштеди со Клуб цена

Базен Intex 28274NP 4.5mx2.2mx84cm

Димензии: 450x84x220cm
Матријал: SuperTough™ PVC/челик
Боја: сина
Капацитет:7.127L
Тежина на пакување: 39.7kg
Димензии на пакување: 37.1×38.1×112.1cm

Клуб Цена
15200 ден. 17990 ден.

Само 1 останати во залиха