• bgfgh

Базен Intex 28142 – 396 x 84 cm

Димензии: 396цм дијаметра
84цм висина
Капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот)
тежина 16,7кг
филтер пумпа со капацитет од 2.006 литри на час
тип на филтер “H”

8490 ден.

На залиха

SKU: 174957 Категорија: