• 174962
  • 174962 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Базен Intex 26716NP 3.66mx99cm

Димензии: 366x99x366cm
Матријал: SuperTough™ PVC/челик
Боја: светло сива
Капацитет: 8.592L
Тежина на пакување: 40.11kg
Димензии на пакување: 39,1×48,9×116,2cm

Клуб Цена
15291 ден. 16990 ден.

Само 1 останати во залиха