• 198004
  • 198004 1

Базен Intex 26102NP 1.83mx51cm

Димензии: 183x51x183cm
Матријал: PVC
Боја: сина
Капацитет: 880L
Тежина на пакување: 3,55kg
Димензии на пакување: 11.75×30.48×35.56cm

2290 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 198004 Категорија: