• 189716
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Батериски ударен одвртувач DTW701RTJ 18V

Напон на батерија: 18 V – LXT
Капацитет на батерија: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
Тип на батерија: Li-ion
Број на вртежи во празен ôд – 1./2./3./4. – 0 – 500 / 1.200 / 1.900 / 2.200 min-1
Бр. на удари – 1./2./3./4. – 0 – 1.000 / 1.700 / 2.400 / 2.700 min-1
Макс. стандардни завртки: M10 – M24
Макс. за виско стезни завр.: M10 – M16
Квадратен прифат: 1/2 ”
Макс. вртежен момент:700 Nm
Вртежен момент висок: 320 Nm
Вртежен момент на отшрафување: 1.000 Nm
Бучава: звучен притисок: 94 dB(A)
Бучава: звучна моќност: 105 dB(A)
Бучава: oтстапување (K): 3 dB(A)
Вибрации: ударно стегање: 19,0 m/s²
Вибрации: oтстапување (K): 2,0 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 170 x 81 x 276 mm
Тежина: 2,7 kg
Полнач за батерија: DC18RC
Батерии: 2 x BL1850B
Производител: Makita
Батериски ударен одвртувач со режим за автоматско сопирање при обратна ротација кој ги запира ударот и ротацијата за 0,2 секунди кога шрафот/навртката доволно ќе се разлабави. Има 6 нашини на ротација (3 напред и 3 назад) и варинабилен прекинувач за уклучување и исклучување. Рачката му е ергономска и гумирана и има лед светло кое ја осветлува работната површина. Производот оди со кутија за складирање и транспорт.

Клуб Цена
38672 ден. 42969 ден.

Само 1 останати во залиха