• 187782
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Батериска дувалка/правосмукалка

Напон на батериите: 18 + 18 V LXT
Тип на батерија: 2 x BL1850B Lithium- Ion
Капацитет на батериите: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Аh
Тип на полнач: DC18RD
Сила на дување: 7 / 14,4 N
Брзина на воздух: 46-65 m/s
Проток на воздух: 13,4 m³/min
Ниво на бучавост: 84,8 dB(A)
Димензии (Д x Ш x В): 981 x 204 x 298 mm
Тежина: 4,2 kg
Производител: Makita
Батериска дувалка/смукалка погодна за употреба во урбани површини, паркови и дворови. Се карактеризира со ниско ниво на бучава. При вшмукување, лисјата се сецкаат и со тоа се намалува нивниот волумен и се обезбедува поретко празнење на вреќата.

Клуб Цена
45647 ден. 50719 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 187782 Категории: ,