• 163974

Батерија за мија. ALFI ICF 7401123 7119

Една рачка
Материјал: месинг
Едноставен дизајн
Индикатор за топла и ладна вода
Боја: хром

2629 ден.

Нема на залиха

SKU: 163974 Категорија: