• 181140

Бат.ножици за трева и ж.ограда MP-CGSS05

Напон:3.6V
Вртежи:950/min
Дијаметар на сечење трева:80mm
Дијаметар на сечење грмушки:115mm

1595 ден.

На залиха

SKU: 181140 Категорија: