• 171247

Авто Чорапи за снег МАТТЕ – М

Не ги оштетува алуминиумските бандажи, не предизвикува вибрации или бучава додека возите
ДИЗАЈНИРАНИ ВО КАНАДА – Прифатен како еквивалентен со ланци за снег во целиот свет во последните 20 год.

1690 ден.

На залиха

SKU: 171247 Категорија: