• 180756

Аспиратор Luxell DP6-X Inox

Ниво на звук: 56dB
Ширина: 60 ​​сm
Контролен панел: Аналоген
Максимална моќност на вшмукување: 450 м³
Ниво: 3 нивоa

3499 ден.

Нема на залиха

SKU: 180756 Категорија: