Аспиратор gorenje DT 6SYA

Моќност на моторот: 170 W
Димензии на производот (ширина x длабочина): 59,8 × 45,4 см
Бруто тежина на апаратот: 18,71 кг

21850 ден.

На залиха

SKU: 027966 Категорија: