• 197899
5% попуст
Заштеди со Клуб цена

Апарат за заварување инвертер VARIN

Струја на заварување (А): 180 А
Дијаметар на електрода: 1,6 – 4,0 mm
Работен циклус: 20%
Контролен панел: LCD дисплеј
Капак на контролната табла: Да
Дебелина на материјалот Синергија: Да
Топол старт: ДА, прилагодлив
Сила на лак: ДА, прилагодлива
Противлепување: ДА
TIG опција – TIG опција за заварување: ДА
Должина на кабелот за заварување: 3m
Должина на кабелот за заземјување: 2m
Должина на влезен кабел: 3m
Рачка за носење: ДА
Појас за носење: ДА
Куфер: ДА
Тежина: 5 кг
Четка: ДА
Маска за заварување: ДА

Клуб Цена
27998 ден. 29500 ден.

На залиха

SKU: 197899 Категории: ,