• 177311

Апарат за заварување 140A.BOR-BIW1540

Можност за заварување: Железо, нерѓосувачки челик, леано железо, има дигитален дисплеј, вентилатор и систем HOT START кој додава електрична енергија
Струја на заварување: 140 А
Работен напон: 220V

6399 ден.

Нема на залиха

SKU: 177311 Категорија: