• 178561

Апарат за вакум VIVAX VS-120

Моќност: 120 W
Автоматско вакумирање и затварње кеси
Електронска контрола
Опција за вакумирање храна
Максимум ширина на ќесето: 30 cm
Должина на кабел: 1,2 m

3699 ден.

Нема на залиха

SKU: 178561 Категорија: