Апарат за мелење месо gorenje MG1600W

Моќност на моторот (max): 1.600 W  
Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
Лесно чистење
Метално куќиште

Управување: Механичко
On/Off Копче
Додатоци за мелење месо: 2
5290 ден.

Нема на залиха

SKU: 160112 Категорија: