• 178565

Апарат за филтер кафе Vivax CM-700TG

Капацитет од: 0,42 л
LED екран
Моќност: 700W
Капацитет:0,45 л
Автоматско исклучување
Заштита од прегревање

1599 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 178565 Категорија: