• 180435

Ан.Ножна пумпа со ед.бар.Michelin W12204

Аналоген мерач со прецизност +/- 0.1 psi
Ергономска гумена заштитна подлога
Ергономско гумено постоље појачано со челичен рам
Појачано црево со повеќе додатоци

1371 ден.

Нема на залиха

SKU: 180435 Категорија: