• matrix-ak-108v-li-800×800

Акумулаторски одвртувач MATRIX MTX-AK

Напон на акумулаторот 10.8 V
Капацитет на акумулатор 1,3Ah
Тип на акумулатор: LI-ion
Број на вртежи во празен од 0-350/min 1 брзина 0-1.250/min
Капацитет на стезна чаура: 0,8 -10 mm
Макс. дупчење- челик: 10 mm
Макс. дупчење- дрво: 20 mm
Најголем вртежен момент: 18 Nm

2599 ден.

Нема на залиха