• 187777
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Акумул.ножици за жива ограда 18V, 600mm

Напон на батериите: 18 V LXT
Тип на батерија: 1 x BL1830B Lithium- Ion
Капацитет на батериите: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Аh
Тип на полнач: DC18SD
Должина на ножот: 600 mm
Максимална дебелина на сечење: 21,5 mm
Број на удари во минута: 0 – 2.000/3.600/4.400 min
Ниво на бучавост: 82,0 dB(A)
Димензии (Д x Ш x В): 1121x192x225 mm
Тежина: 4,3 kg
Производител: Makita
Aкумулаторска ножица за жива ограда со должина на сечилото од 60 cm. Опремена е со ергономска дршка која се подесува во 5 положби и тоа 0° и 45/90° лево и десно, за вертикално косење или косење под агол. Триметрот има многу ниско ниво на бучава, како и ниски вибрации при работа.

Клуб Цена
33674 ден. 37415 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 187777 Категории: ,