• 199885

Аку.вибр.дупчалка/одвртувач 18V 3Ah ТСТА

DE WALT
Напон:18V
Капацитет на батерија:3Ah
Механички брзини:2
Максимален вртежен момент:65Nm
Број на вртежи:0-450/0-1650rpm
Број на удари:0-7650/0-28050bpm
Макс. дупчење во бетон:13mm
Макс. дупчење во дрво:30mm
Макс. дупчење во метал:13mm
Капацитет на стезна глава:1.5-13mm
Тежина:1.2Kg
Должина:175mm

22220 ден.

Нема на залиха

SKU: 199885 Категорија: