• BDCDD12-1

Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 1.5Ah

Напон 12 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини 1
Максимален вртежен момент 25 Nm
Број на вртежи 0-550 rpm
Број на удари / bpm
Макс. дупчење во бетон / mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

5699 ден.

На залиха

SKU: 173310 Категорија: