• 189712
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Аголна брусилка GA7010C 1800W 180mm

Моќност: 2.000 W
Број на вртежи во празен од: 8.400 min-1
Големина на насад: M14
Насаден отвор на диск Ø: 22,23 mm
Пречник на брусен диск Ø: 180 mm
Бучава: звучен притисок 90 dB(A)
Бучава: звучна моќност 101 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при брусење: 9,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 453 x 200 x 137 mm
Тежина: 4,7 kg
Производител: Makita
Електрична аголна брусилка со систем за контрола за мек старт и константна брзина дури и при оптеретена состојба. Опремена е со прилагодлив браник кој може да се мести без употреба на алат. Има вртливо куќиште за различни положби на сечење и брусење. Отворите за ладење му се со лавиринтска структура што спречува навлегување на прашина и остатоци продолжувајчи и го векот на машината.

Клуб Цена
11241 ден. 12490 ден.

На залиха

SKU: 189712 Категории: ,