• 189724
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Аголна брусилка GA5040RZ1 1100W

Моќност: 1.100 W
Број на вртежи во празен од: 11.000 min-1
Насаден отвор на диск Ø: 22,23 mm
Пречник на брусен диск Ø: 125 mm
Бучава: звучен притисок 86 dB(A)
Бучава: звучна моќност 97 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при брусење: 7,0 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 303 x 140 x 116 mm
Тежина: 3,6 kg
Производител: Makita
Aголна брусилка со Super Joint System II развиен за ефективно абсорбирање на вибрациите. Опремена е со анти рестарт фунција која спречува случајно вклучување кога машината е вклучена во струја и со вклучен прекинувач.

Клуб Цена
9441 ден. 10490 ден.

На залиха