• 189704
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Аголна брусилка GA4550R 1300W 115mm

Моќност: 1.300 W
Број на вртежи во празен од: 11.000 min-1
Насаден отвор на диск Ø: 22,23 mm
Пречник на брусен диск Ø: 115 mm
Дебелина на лист: 7,2 mm
Бучава: звучен притисок 91 dB(A)
Бучава: звучна моќност 102 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при брусење: 7,0 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 325 x 130 x 117 mm
Тежина: 2,8 kg
Производител: Makita
Електрична аголна брусилка со анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач. Машината автоматски го менува работниот режим во зависност од работното оптоварување. Има компактна конструкција и лесно се контролира и употребува.

Клуб Цена
8572 ден. 9525 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 189704 Категории: ,