• 180352

Аголна Брусилка БД 1200W 125mm KG1202-QS

Black+Decker
KG1202-QS
Аголна брусилка:125mm
Моќност:1200W
Напојување:230 V
Димензија на диск: 125 mm
Број на вртежи:11000 rpm
Димензија на вретено:М14
Позиции на помошната рачка:3
Кабел 2 m
Тежина:2.7 kg

4199 ден.

На залиха

SKU: 180352 Категорија: