• 178280

Аголна брусилка 800W 125mm 11.800rpm

DE WALT
Влезна моќност 800W
Дијаметар на диск:125mm
Навој на вретено:M14
Број на вртежи:11.800rpm
Тежина:1.8Kg
Должина:270mm
Висина:80mm

6109 ден.

На залиха

SKU: 178280 Категорија: