• 180669
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

6 степена прскалка

Oпсег на прскање (m):
Круг ø макс. 10 m / 80 m²;
Полукруг: r = макс. 8 m / 100 m²;
Квадрат: макс. 8 x 8 m / 64 m²;
Правоаголник: макс. 16 x 2 m / 32 m²;
Елипса: макс. 3 x 5 m / 11 m²;
Млаз: ø макс. 1,5 m
Производител: Gardena
GARDENA Classic прскалката е особено разноврсна прскалка. Погодна е различни површини со големина до 100 m², во зависност од избраната шема на прскање. Без разлика дали круг, полукруг, квадрат, правоаголник, елипса или млаз – оваа прскалка има 6 начини на прскање за да го олесни наводнувањето на вашата градина.

Клуб Цена
904 ден. 1005 ден.

На залиха