Основа За Светилка Е – 27 Коса

Основа за светилка порцеланска коса 60W/250V IEC – 60238


Каталошки број: 127K


Шифра: 32464

 

 

Побарај понуда
'

Основа За Светилка Е – 27 Коса


×