Новогодишна Елка

639 гранки

Димензии: Ø114х180cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.12mm

Боја: Зелена


958 гранки

Димензии: Ø137х210cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.12mm

Боја: Зелена

Побарај понуда
'

Новогодишна Елка


×