Новогодишна Елка

378 гранки

Должина на гранки: 9cm

Димензии: Ø91х150cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.07mm

Боја: Зелена


678 гранки

Должина на гранки: 9cm

Димензии: Ø111х180cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.07mm

Боја: Зелена


1.080 гранки

Должина на гранки: 9cm

Димензии: Ø142х210cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.07mm

Боја: Зелена


1.800 гранки

Должина на гранки: 9cm

Димензии: Ø172х270cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.07mm

Боја: Зелена

Побарај понуда
'

Новогодишна Елка


×