Новогодишна Елка

106 гранки

Димензии: Ø61х120cm

Дебелина на ПВЦ: 0.07+0.07mm

Боја: Зелена


214 гранки

Димензии: Ø86х150cm

Дебелина на ПВЦ: 0.07+0.07mm

Боја: Зелена


358 гранки

Димензии: Ø107х180cm

Дебелина на ПВЦ: 0.07+0.07mm

Боја: Зелена


532 гранки

Димензии: Ø116х210cm

Дебелина на ПВЦ: 0.07+0.07mm

Боја: Зелена

Побарај понуда
'

Новогодишна Елка


×