Новогодишна Елка

671 гранки

Димензии: Ø111х180cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.12mm

Боја: Зелена


1.241 гранки

Димензии: Ø142х210cm

Дебелина на ПВЦ: 0.12+0.12mm

Боја: Зелена

Побарај понуда
'

Новогодишна Елка


×