Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

MBS Trend

MBS Trend

Димензии на шпоретот  (ШxВxД mm) 855X900X495

Димензии на рерната (ШxВxД mm) 205X370X325

Димензии на ложиштето (ШxВxД mm) 270X335X370

Моќ (kw) 7,5 / 8 степен на експлоатација – дрво / јаглен (%) 77/73

Греење капацитет 38m2-50m2 (дрво) 40m2-52m2(јаглен)

Tежина на шпорет (кг) 96,5кг

Десен / лев издувен гас

Дијаметар за извлекување на чад (mm) ø120

Гориво дрво и јаглен

Боја Бела, Крем