Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

MBS Thermo Pellet 20kw

MBS Thermo Pellet 20kw

Димензии (ВxШxД): 1168x596x713mm

Јачина:  20 kw

Топлотна моќ на Вода: 14,2 kw

Топлотна моќ на Околина: 5,8kw

Јачина На Електричен Дел: 500 w

Волумен на Котел: 46 литри

Степен на искористенос: 92,14%

Издувен чад : Позадинско / Ø 80mm

Тип на Гориво: Пелет

Неделно Програмирање (до седум дена унапред) / Автоматско пуштање / Далечинско управување