Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

MBS Magnum S

MBS Magnum S

Димензии на шпоретот (ШxВxД mm) 865x1070x660

Димензии на рерната (ШxВxД mm) 270x350x470

Димензии на каминот (ШxВxД mm) 270x270x350

Моќност (kw) 11/12

Степен на искористеност – дрво / јаглен (%) 89/85

Греење капацитет 55m2-72m2 (дрво) 60m2-78m2 (јаглен)

Тежина на шпорет (кг) 205кг

Чад издувните врати / центар

Пречник на чад (mm) ø120 / ø13

Гориво дрво и јаглен

Боја Црвена, Црна, Крем, Бодра, Кафеава