Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

MBS AS

MBS AS

Димензии на шпоретот (ШxВxД mm) 845x 900 x 654

Димензии за завеси (ШxВxД mm) 270х 350х470

Димензии на камина (ШxВxД mm) 270x270x350

Моќ – дрво / јаглен (kw) 8kW / 12kW

Степен на искористеност – дрво / јаглен (%) 78%

Греење капацитет 52m2

Тежина на шпоретот (кг) 155кг

Екстракција на чад

Централно Пречник на чад (mm) ø150

Гориво дрво и јаглен

Боја Бордо, Крем