Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

MBS 10

MBS 10

Тип Стандард

Номинална излезна топлина 11 kW

Позиција на каминот Лево

Позиција на цевката за чад Десно

Тип на гориво Дрво / Јаглен

Димензии на чад Ø 120 mm

Степен на искористеност (дрво / јаглен) Дрво – 85%

Димензии на рерната (ШxВxД) 49 x 20 x 46 cm

Димензии на камина (ШxВxД) 20 x 25 x 40 cm

Димензии 94,5 x 85 x 64,5 cm

Боја Бела