Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Котел На Пелет fabbygo 70kw

Котел На Пелет fabbygo 70kw

Моќност: 32,0 – 70,0kw

Димензии (ВхШхД): 1530x1310x1020mm

Димен отвор: Ø120mm

Капацитет на вода: 200л

Потрошувачка на пелети: 7,8 – 14,2 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 14h / 26h

Капацитет на резервоар: 205кг

Површина на загревање: 600 m2

Тежина: 705кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 5/4″

Бои – boi