Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Котел На Пелет fabbygo 50kw

Котел На Пелет fabbygo 50kw

Моќност: 32,0 – 50,0kw

Димензии (ВхШхД): 1390x1265x1020mm

Димен отвор: Ø120mm

Капацитет на вода: 150л

Потрошувачка на пелети: 6,8 – 10,7 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 15h / 25h

Капацитет на резервоар: 170кг

Површина на загревање: 500 m2

Тежина: 560кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 5/4″

Бои – boi