Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Котел На Пелет fabbygo 35kw

Котел На Пелет fabbygo 35kw

Моќност: 12,0 – 35,0kw

Димензии (ВхШхД): 1390x1160x850mm

Димен отвор: Ø80mm

Капацитет на вода: 95л

Потрошувачка на пелети: 2,9 – 7,1 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 19h / 44h

Капацитет на резервоар: 130кг

Површина на загревање: 300 m2

Тежина: 435кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 5/4″

Бои – boi