Aлфи Техноцентар - 075 211 100   |     УЛИЦА 7 БРОЈ 16, 1300 КУМАНОВО

Котел На Пелет fabbygo 100kw

Котел На Пелет fabbygo 100kw

Моќност: 40,0 – 100,0kw

Димензии (ВхШхД): 1690x1800x1100mm

Димен отвор: Ø120mm

Капацитет на вода: 260л

Потрошувачка на пелети: 7,9 – 20,3 kg/h

Должина на работа со полн резервоар (min / max): 10h / 25h

Капацитет на резервоар: 205кг

Површина на загревање: 900 m2

Тежина: 812кг

Степен на искористеност: 94%

Стартен / Повратен вентил: 6/4″

Бои – boi