Корпа За Отпадоци SOLVER – WHITE

4 литри


Димензија: 21.5×19.5cm


Материјал: Метал, Пластика


Шифра: 85720

Побарај понуда
'

Корпа За Отпадоци SOLVER – WHITE


×