Корпа за Отпадоци SOFT TOUCH – METALLIC SILVER

60 литри


Димензија: 73x32cm


Материјал: Метал, Пластика


Шифра: 85719

Побарај понуда
'

Корпа за Отпадоци SOFT TOUCH – METALLIC SILVER


×